Home » CompacAirTech Domestic Watergekoelde mono split unit condensor (airco)

CompacAirTech Domestic Watergekoelde mono split unit condensor (airco)

Het watergekoelde split-systeem is een moderne oplossing voor airconditioning van monumentale gebouwen. In enkele gevallen is het niet mogelijk een buitenunit te plaatsen. Bijvoorbeeld appartementen of woningen waar vereniging van eigenaren bezwaar heeft apparaten op buitenmuren of balkon / terras te plaatsen. Het is ook geschikt voor  airconditioning van kantoren en winkels in het centrum of winkelcentra. U kunt met dit systeem binnenshuis een watergekoelde unit opstellen.

DUURZAAMHEID

CompacAirTech airconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Traditioneel zijn de kenmerkende split airconditioners waarbij een deel binnen en een deel aan de buitenkant van het huis bevestigd wordt. Watergekoelde airco’s zijn in opmars. Wij bieden met onze CompacAirTech Domestic de mogelijkheid één  binnenunits te monteren binnen in huis gekoeld kunnen worden. Consumenten gaan steeds meer over op deze systemen, omdat CompacAirTech het gewenste comfort bied.

CompacAirTech Domestic mono split unit airco met wordt aangesloten op water waternet. De opgenomen warmte wordt dan niet aan de buitenlucht afgegeven maar aan (leiding) water. dit systeem verbruikt niet alleen elektriciteit , maar ook water.

INVERTER TECHNIEK

Inverter airco systemen zijn variabel koelen en of verwarmingstechniek. Het zorgt voor een bijna constante binnentemperatuur. De inverter-techniek bewaakt dat de airconditioner automatisch en snel reageert op elke verandering van binnenklimaat. Het controleert te leveren koel- of verwarmingscapaciteit af op de huidige en ingestelde temperatuur.

Zoekt u airco voor in uw slaapkamer en krijgt u zo uw nachtrust terug tijdens de hete zomerdagen. Airco’s zorgt ook voor veel schonere lucht. Ons systeem is een warmtepomp. De speciale elektronica en compressoren Panasonic en Mitsubishi DC-omvormer Inverter-systemen bieden een hoog comfort, een zeer laag geluidsniveau garanderen een lage energie verbruik en verlaag het met 40 tot 50% ten opzichte van andere aan-uit systemen op de markt.

Bij ons kunt u terecht voor inclusief montage door erkende installateur &
is het mogelijk voor Plug & Play airco.

WATERPOMP FUNCTIE

Al onze mono split-airconditioners zijn warmtepompuitvoeringen. Hierbij kan de airconditioning ook als verwarming gebruikt worden. De werking wordt dan omgekeerd. Bij koelmodus zal de airco warmte van binnen naar buiten afvoeren, waardoor het binnen afkoelt. bij een warmtepomp kan deze werking worden omgekeerd in verwarmen modus waardoor de airco warmte van buiten (tot -15℃) naar binnen verplaatst.

compacairtech-watergekoeld-condensor-wand
Compacairtech watergekoelde condensor Domestic wand
compacairtech-watergekoeld-condensor-duct
Compacairtech Watergekoelde condensor Domestic duct
compacairtech-watergekoeld-condensor-cass
Compacairtech Watergekoelde condensor Domestic Cassette
compacairtech-watergekoeld-condensor-vloer
Compacairtech Watergekoelde condensor Domestic vloer

CompacAirTech Domestic 8000 single split complete set

CompacAirTech Domestic 8000 Single Split Complete Set

De CompacAirTech Domestic 8000 watergekoelde Condensor is klein en compact watergekoeld split-systeem zonder buiten unit. We hebben het systeem zo klein weten te maken dat deze verborgen kan worden en mogelijkheden bestaan om toe te passen in een badkamerkast keukenkast of elders op te bergen zonder in het zicht te staan. Het plaatsen van airconditioners levert vaak problemen op bij locaties waar geen buitenunit geplaatst mag worden, Met de CompacAirTech Domestic 8000 kan dit probleem worden opgelost.


Bent u gebonden aan regels met betrekking tot architecturale/historische centra of vereniging van eigenaren, dan zullen er in de regel geen aanpassingen mogen worden gedaan aan de gevel,  dat probleem hebben wij met de CompacAirTech Domestic 8000 opgelost!

Door het toepassen van Inverter Technologie kunnen wij prestaties op energie gebruik garanderen die op hun beurt weer bijdragen aan de milieu vriendelijkheid van ons product. Dit geld voor koelen even als voor verwarmen. Dankzij innovatief gebruik van de software hebben wij een zeer laag waterverbruik weten te realiseren met de CompacAirTech Domestic 8000. Het waterverbruik ligt lager dan dat van al zijn concurrenten.


CompacAirTech Domestic 12000 single split complete set

CompacAirTech Domestic 12000 single split complete set

De CompacAirTech Domestic 12000 watergekoelde Condensor is klein en compact watergekoeld split-systeem zonder buiten unit. We hebben het systeem zo klein weten te maken dat deze verborgen kan worden en mogelijkheden bestaan om toe te passen in een badkamerkast keukenkast of elders op te bergen zonder in het zicht te staan. Het plaatsen van airconditioners levert vaak problemen op bij locaties waar geen buitenunit geplaatst mag worden, Met de CompacAirTech Domestic 12000 kan dit probleem worden opgelost.

Bent u gebonden aan regels met betrekking tot architecturale/historische centra of vereniging van eigenaren, dan zullen er in de regel geen aanpassingen mogen worden gedaan aan de gevel,  dat probleem hebben wij met de CompacAirTech Domestic 12000 opgelost!

Door het toepassen van Inverter Technologie kunnen wij prestaties op energie gebruik garanderen die op hun beurt weer bijdragen aan de milieu vriendelijkheid van ons product. Dit geld voor koelen even als voor verwarmen. Dankzij innovatief gebruik van de software hebben wij een zeer laag waterverbruik weten te realiseren met de CompacAirTech Domestic 12000. Het waterverbruik ligt lager dan dat van al zijn concurrenten.


CompacAirTech Domestic 20000 single split complete set

CompacAirTech Domestic 20000 single split complete set

De CompacAirTech Domestic 20000 watergekoelde Condensor is klein en compact watergekoeld split-systeem zonder buiten unit. We hebben het systeem zo klein weten te maken dat deze verborgen kan worden en mogelijkheden bestaan om toe te passen in een badkamerkast keukenkast of elders op te bergen zonder in het zicht te staan. Het plaatsen van airconditioners levert vaak problemen op bij locaties waar geen buitenunit geplaatst mag worden, Met de CompacAirTech Domestic 20000 kan dit probleem worden opgelost.

Bent u gebonden aan regels met betrekking tot architecturale/historische centra of vereniging van eigenaren, dan zullen er in de regel geen aanpassingen mogen worden gedaan aan de gevel,  dat probleem hebben wij met de CompacAirTech Domestic 20000 opgelost!

Door het toepassen van Inverter Technologie kunnen wij prestaties op energie gebruik garanderen die op hun beurt weer bijdragen aan de milieu vriendelijkheid van ons product. Dit geld voor koelen even als voor verwarmen. Dankzij innovatief gebruik van de software hebben wij een zeer laag waterverbruik weten te realiseren met de CompacAirTech Domestic 20000. Het waterverbruik ligt lager dan dat van al zijn concurrenten.

Logo-STEK-pay-off-klein (1)
Panasonic logo