Home » CompacAirTech Kanaal verdampers

CompacAirTech Kanaal verdampers horizontaal

Met een CompacAirTech airconditioning systeem heeft u de keuze uit verschillende modellen met al dan niet verschillende capaciteiten, enkele of meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts één buitenunit. Hierbij is het mogelijk uit een verscheidenheid van uitvoeringen, zoals wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en inbouwmodellen.

Onze assortiment bied een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij denken graag met u mee om het juiste klimaat systeem voor u samen te stellen.

CompacAirTech kanaalverdamper

Deze CompacAirtech kanaal verdamper unit heeft een vermogen van 2,6 kW / 8900 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 600 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 16,5 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 0,5 W.

Deze CompacAirtech kanaal verdamper unit heeft een vermogen van 3,5 kW / 11900 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 800 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 17 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 0,5 W.

Deze CompacAirtech kanaal verdamper unit heeft een vermogen van 5,2 kW / 17700 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 920 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 23 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 0,5 W.

Deze CompacAirtech kanaal verdamper unit heeft een vermogen van 7 kW /23900 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 1300 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 27 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 0,5 W.

Deze CompacAirtech kanaal verdamper unit heeft een vermogen van 10,5 kW /36000 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 1800 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 35 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 0,5 W.