Home » CompacAirTech Professional Watergekoelde multi split unit condensor (airco)

CompacAirTech Professional Watergekoelde multi split unit condensor (airco)

Het Watergekoelde multi split-systeem is een moderne oplossing voor airconditioning van monumentale gebouwen. In enkele gevallen is het niet mogelijk een buitenunit te plaatsen. Bijvoorbeeld appartementen of woningen waar vereniging van eigenaren bezwaar heeft apparaten op buitenmuren of balkon / terras te plaatsen. Het is ook geschikt voor  airconditioning van kantoren en winkels in het centrum of winkelcentra. U kunt met dit systeem binnenshuis een watergekoelde unit opstellen.

DUURZAAMHEID

CompacAirTech airconditioning kenmerkt zich door duurzaamheid, minder energieverbruik en minder geluidsoverlast. Traditioneel zijn de kenmerkende splitairconditioners waarbij een deel binnen en een deel aan de buitenkant van het huis bevestigd wordt. Watergekoelde airco’s zijn in opmars. Wij bieden met onze airconditioners ook de mogelijkheid één of meerdere binnenunits te combineren, waarmee verschillende vertrekken in huis gekoeld kunnen worden. Consumenten gaan steeds meer over op deze systemen, omdat CompacAirTech het gewenste comfort bied.

CompacAirTech Professional multi split unit airco met wordt aangesloten op water waternet. De opgenomen warmte wordt dan niet aan de buitenlucht afgegeven maar aan (leiding) water. dit systeem verbruikt niet alleen elektriciteit , maar ook water.

WARMTEPOMP FUNCTIE

Al onze multi split-airconditioners zijn warmtepompuitvoering. Hierbij kan de airconditioning ook als verwarming gebruikt worden. De werking wordt dan omgekeerd. Bij koelmodus zal de airco warmte van binnen naar buiten afvoeren, waardoor het binnen afkoelt. bij een warmtepomp kan deze werking worden omgekeerd in verwarmen modus waardoor de airco warmte van buiten (tot -15℃) naar binnen verplaatst.

Voordelen

  • Stille en kleine afmetingen
  • Volledige onzichtbaarheid van de condensatie-eenheid
  • Optimale oplossing voor historische centra
  • Volledig beheer van de interne en externe eenheid van de omvormer
  • Energiebesparing / hoog rendement
  • Uitgerust met veiligheidskleppen tegen overdruk
  • Condensvorming van buitenunits is niet nodig
  • Het water condenserende split-systeem verleent hoge prestaties en lage energy-consumptie met ZERO IMPACT.
  • uitvoeringen zowel koeling als verwarmingsmodus

INVERTER TECHNIEK

Inverter airco systemen zijn variabel koelen en of verwarmingstechniek. Het zorgt voor een bijna constante binnentemperatuur. De inverter-techniek bewaakt dat de airconditioner automatisch en snel reageert op elke verandering van binnenklimaat. Het controleert te leveren koel- of verwarmingscapaciteit af op de huidige en ingestelde temperatuur.

Zoek u airco voor in uw slaapkamer en krijgt u zo uw nachtrust terug tijdens de hete zomerdagen. Airco’s zorgt ook voor veel schonere lucht. Ons systeem is een warmtepomp. De speciale elektronica en compressoren Panasonic en Mitsubishi DC-omvormer Inverter-systemen bieden een hoog comfort, een zeer laag geluidsniveau garanderen een lage energie verbruik en verlaag het met 40 tot 50% ten opzichte van de aan-uitsystemen op de markt.

Bij ons kunt u terecht voor inclusief montage door erkende installateur &
is het mogelijk voor Plug & Play airco.

CompacAir Professional 10000 multi split combinatie

Met de CompacAirTech 10000 Professional watergekoelde warmtepomp is het mogelijk om naar uw eigen behoeftes een samenstelling te maken op basis van welke ruimtes van formaat u wilt voorzien van klimaatbeheersing. ​Met onze technische kennis kunt u bij ons altijd terecht voor advies op maat. Wij zijn in deze markt uniek en bent bij ons aan het juiste adres.

Vermogen

Technische specificaties

CompacAir Professional 15000 multi split combinatie

Met de CompacAirTech 15000 Professional watergekoelde warmtepomp is het mogelijk om naar uw eigen behoeftes een samenstelling te maken op basis van welke ruimtes van formaat u wilt voorzien van klimaatbeheersing. ​Met onze technische kennis kunt u bij ons altijd terecht voor advies op maat. Wij zijn in deze markt uniek en bent bij ons aan het juiste adres.

Vermogen

Technische specificaties

CompacAir Professional 20000 multi split combinatie

Met de CompacAirTech Professional 20000 watergekoelde warmtepomp is het mogelijk om naar uw eigen behoeftes een samenstelling te maken op basis van welke ruimtes van formaat u wilt voorzien van klimaatbeheersing. ​Met onze technische kennis kunt u bij ons altijd terecht voor advies op maat. Wij zijn in deze markt uniek en bent bij ons aan het juiste adres.

Vermogen

Technische specificaties