Home » CompacAirTech Vloer Verdampers

CompacAirTech Vloer Verdampers

Met een CompacAirTech airconditioning systeem heeft u de keuze uit verschillende modellen met al dan niet verschillende capaciteiten, enkele of meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts één buitenunit. Hierbij is het mogelijk uit een verscheidenheid van uitvoeringen, zoals wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en inbouwmodellen. Onze assortiment bied een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Wij denken graag met u mee om het juiste klimaat systeem voor u samen te stellen.

vloerverdamper
Deze CompacAirtech vloer verdamper unit heeft een vermogen van 3,3 kW / 11300 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 30 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 17 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 700 W.
Deze CompacAirtech vloer verdamper unit heeft een vermogen van 5 kW / 17100 BTU. U zorgt hiermee voor een constante Airflow in de ruimte tot 30 m³/h. Het systeem is gevuld met refrigerant R32 en weegt ongeveer 23 kilogram. In standby mode gebruikt dit systeem ongeveer 850 W.