Over CompacAirTech

Bent u op zoek naar een watergekoelde warmtepomp en bent u aan het oriënteren welk systeem het beste bij u past. Er zijn een aantal aanbieders. Welke is dan voor u de beste in zijn soort? Daar kunnen wij u bij helpen om de juiste keuze te maken. De keuze is enorm voor u als consument. CompacAirTech denkt graag vrijblijvend met u mee en voorziet u graag van advies op maat.

De kracht van CompacAirTech

Onze kracht van CompacAirTech ligt in het compleet aanbieden van koeltechnisch oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij focussen ons voornamelijk op kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige systemen. Wij hebben als doelstelling om de klant bewust te maken dat de juiste keuze in onze watergekoelde klimaatsystemen een investering in de toekomst is. Wij zijn gecertificeerd om werkzaamheden aan klimaatsystemen uit te voeren met als doel om emissies van ozonaantastende middelen en broeikasgassen in de sector terug te dringen.

Over ons.

CompacAirTech wordt volledig in ons eigen beheer ontworpen en opgebouwd met hoogwaardige componenten. Wij kijken alleen naar kwaliteit. Wij kijken op de lange termijn. Onze eisen zijn hoog. Daarom is CompacAirTech watergekoelde warmtepomp de beste in zijn segment.

Onze producten worden volledig in Nederland ontworpen en gebouwd. Alles is uitvoerig getest voor het naar de consument gaat.

Advies op maat & een scherpe prijs

Onze klanten bieden wij een duidelijk advies, service, kwalitatieve en energiezuinige watergekoelde warmtepomp aan met uitstekende garantievoorwaarden. Een klimaat beheersing volledig op maat naar uw behoefte, en dat alles tegen een scherpe prijs? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Showroom

U kunt bij ons terechte In onze showroom, daar kunt u diverse werkende warmtepomp systemen voelen, horen en bekijken. Dit maakt de keuze voor u een stuk makkelijker. Wilt u zeker weten dat u niet voor een gesloten deur staat?Bel vooraf even naar 06-22185826.

Logo-STEK-pay-off-klein (1)
Panasonic logo
CompacAirTech