Hoe werken onze Indoor Condensor’s

Dit is de eerste “World Top Level”  airconditioningsector:

 • Ultra-lage frequentie en koppelregelingstechnologie
 • Constante temperatuur en energiebesparing
 • Deze ultra-lage frequentie- en koppelbesturingstechnologie breekt de limiet van de lage frequentie en bereikt een nieuwe piek in de invertertechnologie!
CompacAirTech Watergekoelde Condensor

CompacAirTech watergekoelde airco Condensor is klein en compact split-systeem zonder buiten unit. We hebben het systeem zo klein weten te maken dat deze verborgen kan worden en mogelijkheden bestaan om toe te passen in een badkamerkast keukenkast of elders op te bergen zonder in het zicht te staan.

Locaties waar geen buitenunit geplaats mag worden is hiermee opgelost. Bent u gebonden met regels zoals architecturale/historische centra of vereniging van eigenaren waar niet aan de gevel gewijzigd mag worden, hebben wij de oplossing!

Door Inverter Technologie toe te passen is het energieverbruik tegenover prestaties garanderen wij zeer milieu vriendelijk te zijn Dit geld voor koelen als verwarmen. Tevens het waterverbruik is onze prestaties verbluffend en het laagst onder de concurrenten. Dit komt dat de nieuwste soft/hardware componenten hebben toegepast.

waar-te-plaatsen

Indoor Luchtgekoelde Condensor

luchtgekoelde oplossing waar de traditionele buitencondensor niet mogelijk is. Bijvoorbeeld onze toonaangevende DC-omvormer INDOOR AIR condensors kunnen worden geïnstalleerd in een berging/zolderruimte, kelder of zelfs een aangrenzende garage.

De aan en afvoer lucht van de condensor kan door middel via dak van 200 mm of muurroosters wordt verzorgd.

De condensors worden geleverd met inverter warmtepompen, dus het is een zeer energie-efficiënte manier van koeling, verwarmen en ontvochtigen.

Voordelen

 1. Architecturaal decorbehoud
 2. Geen buitencondensatie-eenheden
 3. Uitstekende oplossing voor stad centers
 4. Volledig beheer van DC-omvormer interne en externe eenheid
 5. Eenvoudige installatie
 6. Energiebesparing A++
 7. Hoog rendement bij verwarming en koelmodus
 8. Geen water aansluiting nodig
 9. De verdamper (binnenunit) plaatst u in de te koelen of verwarmen ruimte. De meegeleverde koelslangen koppelt eenvoudig zonder gereedschap met beide units. Er is geen koelmonteur bij nodig. Plug & Play
compacairtech-indoor-air-condensor
Compacairtech-condensor-indoor-luchtgekoeld-verdamper
Logo-STEK-pay-off-klein (1)
Panasonic logo
CompacAirTech